Pages

Monday, November 01, 2010

I WAS SHOCKED!!

Last nite aku dapat menumpaskan satu jenayah yang rasa-rasanya siklah yang paling besar dalam sejarah hidup aku. Ada gik yang paling besar yang pernah ku tumpaskan... heheh. Aku bangga menjadi seorang heroin yang berjaya...Tapi problem aku cgek jak. Penjahat ya sik pernah nak mati, apa lagik jerak. Huh nang kebal lah penjahat ya. Dah diwarning aku berkali-kali pun masih juak entingal. Tapi sekpa, aku nak nangga sejauh ney kehebatan penjahat ya.


cute nakkk?

Saya tidak suka awak, i hate you, wo hen ni, main tumse nafrat hey, kinamumuhian kita, ek hat jou, i urrej, 'Na 'Krh Lkm, chan keliyd khun, nan niga silh-eo....
"dangsin-i naldugo dasin sog-imyeon, nan uliga deo isang hamkkehaji anh-eul geos-eul hwag-inhabnida. eoje dangsin-eul salangcheoleom naega dangsin-eul salanghaji anhseubnida. nan yeong-wonhi dangsin-eul miwohabnida. nae ma-eum-e dangsin-eul wihae deo isang-ui jangsoga doel geos-ibnida."
"Kung kayo man impostor sa akin muli, ako ay siguraduhin na hindi kami magkasama anymore. hindi ako ang mahal mo, tulad ng i love you kahapon. ako galit sa iyo magpakailanman. Hindi magkakaroon ng mas maraming lugar para sa iyo sa aking puso."
"T̄ĥā khuṇ khey nxkcı c̄hạn xīk khrậng c̄hạn ca trwc s̄xb h̄ı̂ næ̀cı ẁā reā ca mị̀ dị̂ rạk kạn xīk t̀x pị C̄hạn ca mị̀ rạk khuṇ chèn p̄hm rạk khuṇ meụ̄̀x wān nī̂ C̄hạn ca kelīyd khuṇ pị tlxd kāl Ca mị̀mī s̄t̄hān thī̀ māk k̄hụ̂n s̄ảh̄rạb khuṇ nı h̄ạwcı k̄hxng c̄hạn"
"Rúguǒ nǐ céngjīng duì wǒ piàn le, wǒ jiāng quèbǎo wǒmen bù huì zài yīqǐ le. Wǒ bù ài nǐ, jiù xiàng wǒ ài nǐ zuótiān. Wǒ huì hèn nǐ yībèizi. Jiāng yǒu gèng duō dì dìfāng méiyǒu nǐ zài wǒ xīnlǐ."
"Anata wa mō nidoto watashi ni kan'ningu o shita baai, watashi-tachi wa mō issho ni sa renai koto o kakunin shimasu. Watashi wa kinō anata o aishite imasu yō ni watashi wa, anata o aishi sa remasen. Watashi wa eien ni anata o nikumudearou. Kokoro no naka de anata no tame ni kore ijō no basho ga arudeshou."
"Si alguna vez infiel a mí otra vez, me aseguraré de que no vamos a estar juntos nunca más. No te quiero, te quiero como ayer. Yo te odio para siempre. No habrá más lugar para ti en mi corazón."
Adios...

4 comments:

Rain Falls said...

-_-"

nekked219 said...

aku keciwa...

Bulan Ali said...

phl awak.. HAHA

nekked219 said...

terrer sik kak o klaka bahasa korea, thailand, pilipin ntah bahasa apa gik ada sia... hekhekhek

Post a Comment